В цьому вкотре пересвідчились учні Технічного ліцею. Хліб та вода — козацька їжа, без хліба суха бесіда. Таких прикладів української народної мудрості можна наводити безліч. Хліб здавна є символом добробуту та гостинності.
Протягом віків у народі вироблялося ставлення до нього як до священного предмета. Крихти й уламки хліба ніколи не викидали, а віддавали птиці чи худобі.
Відчули запах свіжоспеченого хліба і смак теплої хрусткої скоринки учні 9-Г класу та групи ІТ-1 Технічного ліцею Києва, які відвідали хлібозавод «Кулиничі».
Учні побачили на власні очі таємничий процес випікання хліба, спостерігали усі етапи цього процесу: від замішування тіста до упаковки готових продуктів, оцінили сучасні технології на виробництві, покуштували смачну випічку.